4 Apr

2024

Databaseret ledelse er i fokus i Familie og Forebyggelse i Odense Kommune

I Odense Kommune sker der rigtig mange gode ting, til gavn for borgere der har behov for støtte. En af de ting, som der fokuseres på med Sonja Serup for bordenden, er kvaliteten i det professionelle samarbejde mellem de forskellige fagpersoner og ledere som hun er chef for i Familie- og Forebyggelse.

Familie og Forebyggelse i Odense Kommune har brugt Joint Action Analytics til at samle data på hvordan den relationelle kapacitet, psykologiske tryghed, og relationelle ledelse opleves i det faktiske samarbejde. I forrige uge satte vi i fællesskab fokus på de seneste analyser, der er foretaget i første kvartal i 2024, da Jonas Poulsen mødte Sonja og niveau-3 ledergruppen i Odense.

Med udgangspunkt i data drøftede vi blandt andet forskellen mellem individuelle relationer og gruppedynamik, videndeling og hvordan man taler om de forbedringspotentialer, som ledere oplever i organisationen. Vi fik derudover aftalt, hvordan data skaber den størst mulige værdi for Odense Kommune, Familie og Forebyggelse, og faciliterer vigtig information for ledelsen fremadrettet. Dermed sikrer vi, at der fokuseres på det rigtige i det professionelle samarbejde.

Sonja Serup fortæller:

”Jeg er meget begejstret for hvordan de data og den systematik, som Joint Action Analytics kan levere, kan give os nogle helt nye måder at se på kvalitetsudvikling af vores organisation på. Det datagrundlag, vi står på nu, beriger i den grad vores ledelsesmæssige afsæt for at vurdere på kvaliteten af vores tværprofessionelle praksis og prioritere, hvor der er behov for forbedring.”

Tak for en rigtig god dag – vi glæder os til de næste skridt sammen med Jer!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vi skriver bl.a. om:

  • Artikler og blogindlæg
  • Forskningsresultater
  • Kundecases
  • Videoer med os eller kunder
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.