Systemisk Ledelse – Den refleksive praktiker

Dette er 2. udgave af bogen der første gang udkom i 2005. Bogen er solgt i flere end 40.000 eksemplarer og er revideret og udvidet med nye kapitler.

Bogen giver et systemisk perspektiv på, hvad der skal til for, at organisationer lykkes med deres kerneopgave og skaber værdi.

Bogens erkendelses- og teoriperspektiv introducerer tankeværktøjer til at begribe den organisatoriske kompleksitet ledere og medarbejdere må forholde sig til og dagligt agere i.

I et praksisperspektiv giver bogen gennembearbejdede bud på konkrete handleværktøjer, der understøtter koordination, engagement og mening, når ledere og professionelle praktikere skal skabe overblik og træffe kvalificerede beslutninger.

Bogen skal ses som en invitation til at gå på videre opdagelse i det systemiske multivers og egen professionelle praksis – men også som en invitation til at afsøge andre perspektiver på ledelse, så det systemiske perspektiv ikke lukker sig om sig selv. Systemisk ledelse er derfor et godt udgangspunkt for at gå på nysgerrig opdagelse i både beslægtede og ikke-beslægtede tilgange til ledelse.  Både dem, som vi præsenteres for i disse år, og dem, som vi i fremtiden har til gode at udforske.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vi skriver bl.a. om:

  • Artikler og blogindlæg
  • Forskningsresultater
  • Kundecases
  • Videoer med os eller kunder
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.