Gennemførte analyser

Når undersøgelser er gennemført, præsenteres resultaterne i vores analyse oversigt. Her får man det fulde overblik – og man kan dykke ned i detaljerne.

Den enkelte leder

Den enkelte leder får et overblik over relationer med sin egen enhed. Analyserne er handlingsorienterede, da de viser styrker og udfordringer, og danner grundlag for de videre samtaler og processer i udviklingsarbejdet.

Strategisk ledelse

Strategisk ledelse får et tydeligt røntgenbillede af organisationens sammenhængskraft. Analyserne giver et overblik over de relationelle nøgletal, som er afgørende for den organisatoriske sammenhængskraft.

Resultatvisning

Når der gennemføres undersøgelser, er det nemt for brugerne at følge med undervejs, følge op respondenter og se live opdaterede resultater.

Sammenligne analyser

Når mange laver mange tilsvarende undersøgelser, kan disse analyseres samtidig for internt benchmark.
Når undersøgelser gentages på et senere tidspunkt, kan de sammenlignes, så man kan analysere udviklingen af den organisatoriske sammenhængskraft over tid.

Din organisation

Som bruger, får du adgang til et afgrænset område på platformen, hvor du og dine kollegaer har tilgang til jeres undersøgelser og analyser samt særligt materiale målrettet dig og din organisation.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vi skriver bl.a. om:

  • Artikler og blogindlæg
  • Forskningsresultater
  • Kundecases
  • Videoer med os eller kunder
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.