A group of people standing outside of a restaurant.

Skanderborg Kommune

”Vi har den udfordring som alle kommuner har – vi er meget specialiseret – og det kalder på at vi bliver dygtigere til at samarbejde fordi vores børn med komplekse udfordringer har brug for indsatser fra mange forskellige fagområder”.

”Jeg håber at vi lykkes med at hjælpe flere børn på en positiv måde så de oplever at komme i bedre trivsel, at forældrene også ser at deres barn kommer i bedre trivsel og at samarbejdet med kommunen opleves mere positivt og konstruktivt. Og så tror jeg også at en sideeffekt er, at hvis vi lykkes med det her, så får vi også medarbejdere som er gladere for deres arbejde. Det synes jeg, at vi kan mærke”.

Styrkelse af samarbejde og trivsel

  • Vi har den udfordring som alle kommuner har – vi er meget specialiseret – og det kalder på at vi bliver dygtigere til at samarbejde fordi vores børn med komplekse udfordringer har brug for indsatser fra mange forskellige fagområder.
  • Jeg håber at vi lykkes med at hjælpe flere børn på en positiv måde så de oplever at komme i bedre trivsel, at forældrene også ser at deres barn kommer i bedre trivsel og at samarbejdet med kommunen opleves mere positivt og konstruktivt.
  • Og så tror jeg også at en sideeffekt er, at hvis vi lykkes med det her, så får vi også medarbejdere som er gladere for deres arbejde.

For bedre at kunne eksekvere på Forebyggelses og familiestrategien og ”Klar til Fremtiden” – og dermed leve op til målsætningen om at tilbyde mere rummelige og inkluderende dagtilbud og skoler i Skanderborg Kommune, arbejdes der med et udviklingsforløb hvor Relationel Kapacitet som metode bliver brugt til at understøtte de sammenhængende indsatser.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vi skriver bl.a. om:

  • Artikler og blogindlæg
  • Forskningsresultater
  • Kundecases
  • Videoer med os eller kunder
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.